Hogyan kell megfelelően kezelni a vízvezeték hibákat

Most sokkal jobban fel kell készülnie, ha vízvezeték-szerelésről van szó. Ha úgy gondoltad, hogy készen állsz, akkor most szakértőnek kell lenned! A kapott tippeknek tanácsot kellett adniuk, amelyek segíthetnek a saját vízvezeték-karbantartásában és rögzítésében.

Hogyan kell megfelelően kezelni a vízvezeték hibákat


Ezt megtette. Készen áll arra, hogy kezelje otthoni vízvezeték-karbantartását és javítását. Milyen tökéletes időzítés! Valószínűleg rengeteg kérdés merül fel arról, hogyan kell elkezdeni és mit kell tennie, de ne félj, ez a cikk segíthet. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, amelyek segítenek a vízvezeték-törekvések elkezdésében.

Ne hagyja, hogy a ház hőmérséklete a fagyás alá csökkenjen, és győződjön meg róla, hogy a külsõ elemeket érintõen szigetelje a fagyasztott csövek megakadályozását. A vízvezeték akkor fagyhat, ha a körülötte lévő levegő 32 fok alatt van. Ha a csövek befagynak, a legjobb forgatókönyv magában foglalná a csövek olvadásáig eltelt időt és a lefagyott vizet. Ezek azonban felrobbanhatnak, ami óriási rendetlenséget és javítási számlát okoz.



Annak érdekében, hogy a csövek ne fagyjanak meg, ajánlatos a légtelenítő nyílásokat, repedéseket és bejárati ajtókat lezárni. Annak érdekében, hogy a hő és a hideg legyen, próbálja ki a szigetelést vagy a tömítést. Ha szivárgás következik be, akkor tegye azt a pontot, hogy emlékeztesse mindenkit, ahol a fő áramkör-megszakító így azonnal leállítható.

Ne tegye a főzőolajokat, zsírt vagy zsírt a lefolyóba. Ezek a zsírok a csövekben megszilárdulást okoznak. A zsírok megfelelő ártalmatlanításához tegye azokat egy tálba, amely fedéllel rendelkezik. Amint kemény lesz, dobja azt a szemétbe vagy a komposzt tálcába.

Ellenőrizze, hogy a WC-k mennyire öblítenek. Ha a fogantyút le kell játszani, hogy folyamatosan tartsa a vizet, vagy ha az öblítéshez többször is meg kell tartani, szükség lehet a tartály néhány részének ki- kapcsolására. Ez nem drága, és segíthet csökkenteni a havi vízszámláját. Ez azt is jelentheti, hogy elkerüljük az öblítő rendszer zavarba ejtését, amikor meglátogatja a látogatókat!

Nem mindig szükséges vízvezeték-szerelőt hívni, ha a vízvezetékben sérült csőszakasz van. A helyi hardverboltban megvásárolhatók javítócsomagok, amelyek kiválóak a szivárgások javításában. Ha van egy kis szivárgásod, dörzsölhetsz egy összetevőt a lyukon, vagy megrepedhet a csőben, hogy lezárja. Az epoxi paszta is kiváló megoldás a szivárgó csövek számára. Győződjön meg róla, hogy az epoxi felhordása előtt kapcsolja ki a vizet és teljesen szárítsa meg a csövet.

Mielőtt bármilyen projektet megkezdené, megtudja, hogy a helyi vízvezeték-kódok vannak. A vízvezeték-kódok nagymértékben eltérhetnek a területektől, és nem akarja, hogy a kódok ellenálljanak. Látogasson el a helyi épületrészlegbe, hogy megtudja, milyen információkat szeretne, vagy béreljen egy vízvezeték-szerelőt egy napra, hogy segítse a terveket és tanácsokat adni.

Ügyeljen arra, hogy rendszeresen tisztítsa meg a szárítóban lévő szöszcsapdát. Ezzel az egyszerű feladattal megkerülheti a sok bajt. beleértve a tüzek megelőzését. Ellenőrizze a szöszcsapdát a lyukakon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szösz nem megy a vízvezetékrendszerébe.

Az aerátor tisztítása eltávolíthatja az üledék felhalmozódását, ami alacsony víznyomást okoz. Távolítsa el a levegőztetőt, majd szedje szét, hogy ecsettel mártott kefével tisztítsa. Ezután egyszerűen öblítse le és helyezze vissza az aerátot. Az aerátorokban lévő akadályok eltávolítása javítja a víznyomást.

Most sokkal jobban fel kell készülnie, ha vízvezeték-szerelésről van szó. Ha úgy gondoltad, hogy készen állsz, akkor most szakértőnek kell lenned! A kapott tippeknek tanácsot kellett adniuk, amelyek segíthetnek a saját vízvezeték-karbantartásában és rögzítésében.