Tippekre van szüksége a vízvezeték-szereléshez? Próbálja ki ezeket a nagyszerű ötleteket!

Tippekre van szüksége a vízvezeték-szereléshez? Próbálja ki ezeket a nagyszerű ötleteket!



Tudta, hogy fennáll a veszélye a vízvezeték-csövek befagyasztására, ha van fűtött helyisége? Ez néha váratlanul előfordulhat, mert elvárja, hogy a ház szomszédos szobái elég melegek maradjanak. Erről és más vízvezeték-tippekről olvassa el a cikk többi részét.

Ne próbáljon olyan terméket eladni, amelyben nem ért egyet. Ez magában foglalja a magára a vállalatra, valamint annak értékeire és politikájára való figyelmet. Ha bármilyen ismerete van a cégről, az ügyfelek felveszik azt. Azt akarja, hogy teljes mértékben támogassa az eladott terméket

Mielőtt bármilyen vízvezeték-projektet elkezdene saját kezűleg, végezzen sok kutatást. Számos forrás áll rendelkezésre a vízvezeték-rendszer megértésében, és elkerülheti a „csináld magad” kezdők által elkövetett sok gyakori hibát. Olvasva mások hibáit, megváltoztathatja a pénz megtakarítását vagy elvesztését.

Nagyon hideg téli éjszakákon hagyja, hogy csapjai kissé becsapódjanak, különösen akkor, ha a csövek bejárási térben vannak. A folyó víz megakadályozza a csövek olyan gyors lefagyását, mint egyébként. A vizet elkaphatja, és más háztartási célokra felhasználhatja annak pazarlásának megakadályozására.

Ha befagyasztotta a ház vizét, hajszárítóval olvassa le a fagyasztott csöveket. A hajszárító óvatosan melegíti a csövet és megolvasztja a jégt, anélkül, hogy a cső jelentős károsodást okozna. A víz lekapcsolása először azt jelenti, hogy ha a cső eltört, a házba nem kerül a víz.

Van egy szivárgó cső? Ezt sok esetben vízvezeték-szerelő költségei nélkül megjavíthatja. Ha egy hézag szivárog, húzza meg csavarkulccsal. Ha a szivárgás a sérült csőszakaszból származik, kipróbálhatja a javítást egy boltban vásárolt javítókészlettel. Az egyik módszer vízálló szalag felvitele a csőszakaszra, ahol szivárgás van. A szalag felhelyezése előtt ellenőrizze, hogy a cső alaposan száraz-e. Győződjön meg arról, hogy a szalag két-három hüvelyket fed le a csőben lévő törés mindkét oldalán.

Ha a víz menti az egyik mosogatóról a másikra, az azért van, mert a vezetékek össze vannak kötve. Az egyik eszköz elágazási vonalának része lehet magasabb, mint egy másiknál, de valószínûleg van egy eltömõdés is a két eszközt összekötõ elágazási vonalon. Ezt az eltömődést meg kell tisztítani.

Ha a szennyvízcsatorna biztonsági mentése megtörténik, akkor néhány dolgot meg lehet tenni a hibaelhárításhoz és a tisztításhoz, ideértve a berendezések bérlését is, mint például a fővezeték. Azonban gyakran ez nem elégségesen foglalkozik a problémával. Ezután egy szakembernek ki kell értékelnie a problémát, egy kamera módszerrel, és alaposan meg kell tisztítania a vezetéket.

Kerülje el a kemény vegyszerek használatát az eltömődött csatornák tisztításához egy kézi kézi csavar megvásárlásával. A lefolyócsiga egyszeri vásárlás, szemben az új palack megvásárlásával, amikor egy lefolyó eldugul. Ez különösen akkor hasznos, ha az eltömődött csatornákkal gyakran foglalkoznak, mint például a hosszú hajú emberek vagy a gyerekek, akik szeretnék leengedni a csatorna tárgyait.

Az otthonában mindenkinek tudnia kell, hogy hol van a fő vízzáró szelep. Ha megtudja, hogy hol található ez a szelep, akkor le tudja zárni a vizet, ha cső tört, a kád vagy a WC elfolyik, vagy bármilyen más vészhelyzet esetén szükség van a víz kikapcsolására.

Összefoglalva: fontos tudni, hogy mit kell vigyáznia, hogy ne kerüljön víz alatti vízvezeték-szerelési kérdésekre. Használja ki a cikkben adott nagyszerű tanácsokat, és örülni fog, hogy további néhány percet szánott tudásának továbbfejlesztésére.