Csöpögő csap? Tippek a kisebb problémák megoldásához utólagos vízszigetelés

Csöpögő csap? Tippek a kisebb problémák megoldásához utólagos vízszigetelés


Kissé ijesztő lehet, ha egy lépéssel lépünk az utólagos vízszigetelés csodálatos és összetett földjébe. Az alábbiakban felsorolt ​​hasznos tippeket szem előtt tartva azonban hamarosan utólagos vízszigetelés-kel fog állni a térség legjobb vízvezeték-szerelőivel és könnyedén karbantarthatja magát.

Ne használjon folyékony tisztítószereket, amelyek eltömődését tervezték. Ezek a tisztítószerek károsak és károsíthatják a csöveket, mivel megszüntetik az eltömődést. A káros folyadékok helyett használjon dugattyút vagy utólagos vízszigetelés kígyót. Ezek sokkal hatékonyabbak és nem károsítják a csöveket.

Ha a csövek hajlamosak a fagyra, hagyja, hogy a víz folyamatosan legalább egy csaptelepben csapjon be a fagypont alatt. Ez minimalizálja annak esélyét, hogy a csövek lefagyjanak, és víz nélkül hagyja Önt. Ha a víz folyamatosan folyik a csöveken és csapkodik ki egy csapból, akkor a csövek valószínűleg nem fagynak be.

Ötévente meg kell tisztítania a szennyvíztartályt! Ez megakadályozza a tartályt az üledék felhalmozódásától, megakadályozva ezáltal a szeptikus rendszer biztonsági mentését vagy meghibásodását. Ebben az esetben a megelőzés költségei egyértelműen meghaladják azt, hogy a szeptikus támaszkodik-e a házba, vagy kudarcot vall.

Ne adjon vízvezeték-szerelőt a munka teljes kifizetéséig, amíg a teljes munka be nem fejeződik. Előfordulhat, hogy pénzt kell fizetnie, bár nem szabad a teljes költséget fizetnie, amíg nem biztos abban, hogy a munkát helyesen végezték el. Tudnia kell, hogy a vízvezeték-szerelő megtette, amit megígért, mielőtt a teljes összeg visszatérítést kap neki.

Csoportosítsa az összes utólagos vízszigetelés javítását, mielőtt elkészítené a vízvezeték-szerelőt, hogy jöjjön ki. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Rendszeresen ellenőrizze a ház csatlakozóit és csapjait a ház körül, hogy nincs-e bármiféle nyilvánvaló szivárgás vagy a közelében lévő nedvesség jele. A legkisebb szivárgások nemcsak nagy víz- és pénz pazarláshoz vezetnek, hanem otthoni károsodáshoz vagy akár a káros penészgombák kialakulásához is vezethetnek.

Ne öntsön zsírt vagy olajat a háztartási csatornákba. Tegye edénybe és tegye a hűtőszekrénybe szilárd állapotig, majd dobja el. Ha leereszti őket a csatornába, akkor hideg csövekben megszilárdulhatnak. Ezek a szilárd tömegek eltömítik a csöveket, és ezeket nagyon nehéz eltávolítani.

Rendszeresen ellenőrizze, hogy a fürdőszoba padlóján a WC-k nem okoznak-e vízkárosodást, hogy pénzt és további komplikációkat takarítson meg. Érezze a padlót a WC körül, és ellenőrizze, hogy a padló puha, formázott, forgácsolódik-e stb. Szorosítsa fel a WC-t és óvatosan mozgassa lábát lábig, hogy a padlója kissé gyenge vagy lágy-e. Fontos, hogy a lehető leghamarabb feltárjuk és kezeljük a padló károsodási problémáit. Minél tovább vársz, annál drágább lesz a javítás.

Tehát a fent felsorolt ​​hasznos tippek elolvasása és alkalmazása után kicsit jobban kellene éreznie magát az utólagos vízszigetelés földjén. Megvan az eszközöd; itt az ideje használni őket. Felhatalmazottnak és készen kell állnia az utólagos vízszigetelés utazás megkezdésére, hogy elkezdhesse vigyázni otthona utólagos vízszigetelés rendszerére.

Ajánló
Kommentek
  1. Én