Egyszerű tippek a Csináld magad otthonfelújításhoz

Egyszerű tippek a Csináld magad otthonfelújításhoz

Ezek a projektek előnyösek, mert növelhetik az otthon értékét. Pénzt is megtakaríthat a különféle frissítéseken és felújításokon, ha tudja, mit kell tennie. Akár hobbivá is válhat az otthoni javítások és projektek elvégzése. Annak érdekében, hogy biztosan jól csinálja, vegye figyelembe az alábbi cikkben található értékes ötleteket.

Használjon régi, piszkos festőhengert a háza ereszcsatornáinak tisztításához. Az Ön által használhatatlannak ítélt régi festőhenger gyorsan és egyszerűen megtisztítja a piszkos ereszcsatornákat. Rögzítse a görgőt egy meghosszabbított fogantyúhoz. Ezután egyszerűen távolítsa el a törmeléket és a leveleket az ereszcsatorna mentén csúsztatva.

Eredj rá a gipszkartonra egy szivaccsal! A gipszkarton varratok csiszolása helyett csak szivaccsal végezze őket. A nedves szivacs ugyanolyan hatékony lehet, mint a gondos csiszolás, amikor a varratok kisimításáról van szó. A szivacsozás jobb megoldás, mert nem hoz létre port.

Az ablakok redőnyeinek felszerelése nagyszerű módja a magánélet érzetének. Sokan azért nem használnak függönyt vagy redőnyt, mert természetes fényt akarnak beengedni. Ne feledjétek azonban, hogy kifelé láttok, de aki kint van, az befelé is lát. Az ablakredőnyök növelhetik magánéletét, és különböző stílusok közül választhatnak. Nem kell az olcsó műanyag gyári redőnyökhöz mennie. Találhat néhány igazán szép fa vagy bambusz árnyalatot, amelyek ugyanolyan jól végzik a munkát.

Előfordulhat, hogy könnyebben elkészítheti saját ablakát, ha nem talál megfelelő méretű cserét. A keretkészletek bármilyen méretre vághatók. Ezután egy olcsó eszköz segítségével zsinórral rögzíthető a képernyőhöz. Egyes ablakok speciális képernyőt használnak, de könnyen csatlakoztatható adapterekkel bármely ablakhoz hozzáadhat külső képernyőt.

Amikor otthona festékszínét választja, feltétlenül használja a világítódobozt vagy a hardverboltban található mintakártyákat. Sok festék színe eltérően jelenik meg természetes megvilágítás, fluoreszkáló világítás (a legtöbb kiskereskedelmi egységben gyakori) és izzólámpás megvilágítás esetén. Boldogabb lesz a végső választásnál, ha megbizonyosodsz arról, hogy a szín az, amit vársz, miután hazavitted.

A Xeriscaping egy tereprendezési lehetőség, amelyet a rendkívül száraz éghajlaton élő lakástulajdonosoknak ki kell használniuk. A Xeriscaping a tipikusabb pázsitokat és cserjéket sziklaágyakkal és száraz éghajlatú növényekkel helyettesíti. Ezek az alternatívák sokkal kevesebb öntözést igényelnek, mint a hagyományos tereprendezés, és az egzotikus növények szebbek és feltűnőbbek lehetnek, mint a hagyományos tájtervezés.

Ha van egy zuhany nélküli háza, érdemes megfontolni egy zuhany beépítését. Ez csökkenti a vízmennyiséget, és időt takarít meg, amikor a háztartás minden tagját tisztán akarja tisztítani. Egy ötperces zuhanyozás a víz negyedét használja fel, mint egy fürdő.

Sok lakossági vállalkozó csak ragaszkodik a forgácslapból vagy fából készült szekrénybe – mindenféle hardver nélkül. A hardver online vásárlása egyszerű, és költséghatékony is. Válasszon vintage megjelenésű vagy op art megjelenésű hardvert, bármit, ami illik a dekorációjához.

Egy légkondicionáló rendszer önmagában nem túl vonzó, de sokféleképpen lehet csökkenteni csúnya megjelenését. A fából készült rácsok vagy egy hosszú rács nagyszerűen álcázza a csúnya váltóáramú egységet. A díszfű nagyszerű választás, de ügyeljen arra, hogy körülbelül egy lábnyit hagyjon az egység széle és a gyökerek között.

A lakásfelújítási projektek praktikusak és szórakoztatóak is lehetnek, ami ritka kombináció. Vedd a szívedre, amit most tanultál, és kezdd el az otthoni fejlesztéseket még ma.

Ajánló
Kommentek
  1. Én