Kövesse ezeket a javaslatokat egy átfogó edzésprogramhoz

Kövesse ezeket a javaslatokat egy átfogó edzésprogramhoz



A személyes fitnesz vagy valami olyan, amiben szeretsz részt venni, vagy valami olyan, amit szeretsz csinálni, mert az orvos megrendelése alapján kell. Nem számít, milyen helyzetben van, a megfelelő információk valószínűleg mindkét irányban sikeresebb vállalkozássá teszik. Ez a cikk hasznos tippeket tartalmaz, amelyek segítenek Önnek.

Olyan vagy, mint sok más, és nagyon kevés szabadideje van az életedben? Az edzést két részre oszthatja. Nem kell hosszabbítani az edzéseket, csak ossza meg őket két részre. Az egy órás futás helyett futtasson 30 perc reggel és 30 perc este. Ha nem akarja egy nap kétszer megnyitni az edzőtermet, akkor egy edzőterem-edzést és egy külső edzést végezhet.

Ha holt-emelő gyakorlatot próbál megóvni az izületeiről, elsősorban a térdéről, soha ne érje ki az emelő súlyát. Ha túl sok súlyt próbál feltenni, visszapattan és rángatózik az emelés során, ez könnyen tönkreteheti térdét és más ízületeit. A könnyű testmozgás könnyebbé teszi az ízületeket.

Építsd fel a combizmaidet úgy, hogy erősebb térd legyen. A sportban részt vevő emberek egyik közös sérülése a térd mögött lévő szalagszakadás. A térd biztonságának megőrzése érdekében alapvető fontosságú, hogy gyakorlatokat tartalmazzon mind a négylábúak, mind a hátsó húzódások számára. A lábak hulláma és a hosszabbítás erre nagyszerű.

A testmozgás során egészséges maradni fontos, hogy testének hidratált legyen. Körülbelül két órával az edzés előtti munkamenet előtt igyon meg kb. Két adagot (egy adag 8 oz) vizet; edzés közben legalább 5 unciát kell inni minden 20 perces edzés után. A kiszáradás súlyos negatív hatással lehet a testre, és súlyos kórházi ápoláshoz vezethet.

Az oldalsó húzások hatékonyságának növelése érdekében tegye a hüvelykujját a rúd tetejére közvetlenül az mutatóujja mellett, ahelyett, hogy a hüvelykujját egészen a sáv köré tekerné. Ez lehetővé teszi a hátizmok hatékonyabb megcélzását, és megnehezíti őket a keményebb munkában azáltal, hogy kihúzza a karizmait a teljes egyenletből.

Ha az edzésprogramja külön testgyakorlatokat tartalmaz az egyes test- és izomcsoportok számára, próbálja ki ezt a trükköt: Az egyes készletek elvégzése után húsz másodperctől fél percig tartson, hogy kitágítsa és hajlítsa az izmait, amelyet éppen megcélt. Ennek megtétele valójában akár 20% -kal növelheti az izom erejét!

Ha időbeli korlátok miatt vagy bármilyen ok miatt nem tud edzeni, próbáljon meg heti kétszer legalább 20 perc alatt kardió- vagy erőpróba-edzést végezni. A kutatások kimutatták, hogy azok, akik minimálisan dolgoztak, kevesebb beteg napot fogyasztottak, mint azok, akik egyáltalán nem gyakoroltak testmozgást.

Remélhetőleg a cikkben szereplő információk segítenek majd a fitnesz-vállalkozásban. Minél több információt kap a témáról, ez segít a fitnesz útjában. Az információk felhasználásával segít elérni fitnesz céljait.

Ajánló
Kommentek
  1. Én