Hogyan viselkedni megteszi a webt a vihar a tervek!

A webhelyek több okból is hasznosak. A termékek értékesítésétől az ötletek megosztásáig a weboldal nagyon hasznos eszköz. Míg sokan szeretnének egy saját honlapot, csak nem tudják, mit kell érteniük ahhoz, hogy elkezdhessék az egyiket. Használja ki a következő cikkben található webes tervezési tippeket, hogy nagyszerű webhelyet hozzon létre.

Hogyan viselkedni megteszi a webt a vihar a tervek!A webhelyek több okból is hasznosak. A termékek értékesítésétől az ötletek megosztásáig a weboldal nagyon hasznos eszköz. Míg sokan szeretnének egy saját honlapot, csak nem tudják, mit kell érteniük ahhoz, hogy elkezdhessék az egyiket. Használja ki a következő cikkben található webes tervezési tippeket, hogy nagyszerű webhelyet hozzon létre.

Ne használjon túl sok grafikát. Miközben grafika szükséges ahhoz, hogy olyan webhelyet hozzon létre, amely jól néz ki, és jól működik, nincs szükségük sokra, mert zavarhatják a dolgokat. Ne használja a grafikát a webhely díszítésére; azokat szakszerűnek kell lenniük. A megfelelő mennyiségű grafika, amely nem zavarja a tervet, javíthatja a webhely használhatóságát is.

Győződjön meg róla, hogy a már nem releváns tartalmat olvassa be. Például, ha a weboldala tele van hirdetésekkel olyan dolgokért, amelyek hónapokkal ezelőtt történt, a nézők elfordulnak. A webhelyén elavult információk megengedése a felhasználók számára azt jelenti, hogy nem vette el idejét, hogy frissítse webhelyét, és ez azt jelenti, hogy nem érdekli az idejüket. Hozzon létre egy ütemtervet a webhely frissítéséhez, és megszabaduljon a tartalmától, amely már nem releváns.

A fehér tér fontos részét képezi a web designnak, ezért ne félj használni. A weblapok túl sok képpel vagy túl sok szöveggel, vagy zavaró hátteret használva zavarja a látogatókat. A fehér tér jobban láthatóvá teszi az oldal fontos elemeit.

Adja meg a látogatóknak, hogy kereshessék webhelyét, hogy könnyebben megtalálhassák, amit keresnek. Ha valaki nem találja meg, amit keresnek rögtön, a következő gondolatuk lesz egy keresési mező keresése. Tedd ezt valahol nyilvánvalóvá, és kattints egy keresési gombra.

Használjon leíró címet. Számos webhelytulajdonos elfelejtette nevét megnevezni, vagy általánosságban nevet adni nekik, mint például az "Üdvözlő oldal". A keresőmotorok a rangsorban használják a címleírásokat, ezért győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban leíró jellegűek, anélkül, hogy túlhajnánk. Győződjön meg róla, hogy használható a nézők és a keresőmotorok számára.

Egy nagy webhely megtervezésekor mindig végezzen erőteljes webhelykeresési lehetőségeket. Helyezzen egy keresőmezőt a kezdőlap jobb felső sarkába, ahol a felhasználók kereshetnek egy olyan kifejezést, amely megjelenhet a webhelyén. Ha nem tudja kódolni magát, a Google és néhány más webhely ingyenes keresési funkciót kínál a programozás nélküli webhelyek számára.

Ha a webhelyén hirdetéseket kíván használni, hogy növelje bevételeit, ügyeljen arra, hogy megfelelő arányt tartson fenn. Ha hirdetéseit a tartalmának legfeljebb 25 százaléka tartja meg, a webhelye ne legyen túlságosan zavaros. Csakúgy, mint az emberek nem néznék meg a televíziót, ha semmi más, mint reklám, a webhely látogatói kevésbé valószínű, hogy a webhelyén maradnak, ha túl sok hirdetése van.

Mint korábban említettük, a weboldalak értékes eszközök. Néhányan azt használják, hogy eladják a dolgokat, míg mások azt használják, hogy megosszák gondolataikat. Ha szeretne egy weboldalt, kitalálja, hogyan lehet könnyedén megépíteni az alábbi tippeket.