Hogyan viselkedni megteszi a webt a vihar a tervek!

A webhelyek több okból is hasznosak. A termékek értékesítésétől az ötletek megosztásáig a weboldal nagyon hasznos eszköz. Míg sokan szeretnének egy saját honlapot, csak nem tudják, mit kell érteniük ahhoz, hogy elkezdhessék az egyiket. Használja ki a következő cikkben található webes tervezési tippeket, hogy nagyszerű webhelyet hozzon létre.

Hogyan viselkedni megteszi a webt a vihar a tervek!



A webhelyek több okból is hasznosak. A termékek értékesítésétől az ötletek megosztásáig a weboldal nagyon hasznos eszköz. Míg sokan szeretnének egy saját honlapot, csak nem tudják, mit kell érteniük ahhoz, hogy elkezdhessék az egyiket. Használja ki a következő cikkben található webes tervezési tippeket, hogy nagyszerű webhelyet hozzon létre.

Ne használjon túl sok grafikát. Miközben grafika szükséges ahhoz, hogy olyan webhelyet hozzon létre, amely jól néz ki, és jól működik, nincs szükségük sokra, mert zavarhatják a dolgokat. Ne használja a grafikát a webhely díszítésére; azokat szakszerűnek kell lenniük. A megfelelő mennyiségű grafika, amely nem zavarja a tervet, javíthatja a webhely használhatóságát is.

Győződjön meg róla, hogy a már nem releváns tartalmat olvassa be. Például, ha a weboldala tele van hirdetésekkel olyan dolgokért, amelyek hónapokkal ezelőtt történt, a nézők elfordulnak. A webhelyén elavult információk megengedése a felhasználók számára azt jelenti, hogy nem vette el idejét, hogy frissítse webhelyét, és ez azt jelenti, hogy nem érdekli az idejüket. Hozzon létre egy ütemtervet a webhely frissítéséhez, és megszabaduljon a tartalmától, amely már nem releváns.

A fehér tér fontos részét képezi a web designnak, ezért ne félj használni. A weblapok túl sok képpel vagy túl sok szöveggel, vagy zavaró hátteret használva zavarja a látogatókat. A fehér tér jobban láthatóvá teszi az oldal fontos elemeit.

Adja meg a látogatóknak, hogy kereshessék webhelyét, hogy könnyebben megtalálhassák, amit keresnek. Ha valaki nem találja meg, amit keresnek rögtön, a következő gondolatuk lesz egy keresési mező keresése. Tedd ezt valahol nyilvánvalóvá, és kattints egy keresési gombra.

Használjon leíró címet. Számos webhelytulajdonos elfelejtette nevét megnevezni, vagy általánosságban nevet adni nekik, mint például az "Üdvözlő oldal". A keresőmotorok a rangsorban használják a címleírásokat, ezért győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban leíró jellegűek, anélkül, hogy túlhajnánk. Győződjön meg róla, hogy használható a nézők és a keresőmotorok számára.

Egy nagy webhely megtervezésekor mindig végezzen erőteljes webhelykeresési lehetőségeket. Helyezzen egy keresőmezőt a kezdőlap jobb felső sarkába, ahol a felhasználók kereshetnek egy olyan kifejezést, amely megjelenhet a webhelyén. Ha nem tudja kódolni magát, a Google és néhány más webhely ingyenes keresési funkciót kínál a programozás nélküli webhelyek számára.

Ha a webhelyén hirdetéseket kíván használni, hogy növelje bevételeit, ügyeljen arra, hogy megfelelő arányt tartson fenn. Ha hirdetéseit a tartalmának legfeljebb 25 százaléka tartja meg, a webhelye ne legyen túlságosan zavaros. Csakúgy, mint az emberek nem néznék meg a televíziót, ha semmi más, mint reklám, a webhely látogatói kevésbé valószínű, hogy a webhelyén maradnak, ha túl sok hirdetése van.

Mint korábban említettük, a weboldalak értékes eszközök. Néhányan azt használják, hogy eladják a dolgokat, míg mások azt használják, hogy megosszák gondolataikat. Ha szeretne egy weboldalt, kitalálja, hogyan lehet könnyedén megépíteni az alábbi tippeket.

Sikeres a webdesign használata a tippek használatával

A jó web design fontos a jó online üzlet fenntartásához. Ha hatalmas versenyelőnyt jelenthet. Nem mindenki érti, hogy mi történik a megfelelő webdesignban, így ezek a tippek segítenek. Az alábbiakban néhány ötletet kell szem előtt tartani, amikor web design-ot vesz igénybe.

Sikeres a webdesign használata a tippek használatával



A jó web design fontos a jó online üzlet fenntartásához. Ha hatalmas versenyelőnyt jelenthet. Nem mindenki érti, hogy mi történik a megfelelő webdesignban, így ezek a tippek segítenek. Az alábbiakban néhány ötletet kell szem előtt tartani, amikor web design-ot vesz igénybe.

Győződjön meg róla, hogy a webhely átadja a NoScript tesztet. A Firefox számára elérhető NoScript kiterjesztés segítségével megnézheti, hogy a webhely még mindig olvasható-e. Szükséges, hogy átadja azt, hogy eladja az internetes elemeket vagy szolgáltatásokat, mivel ezeknek a funkcióknak a többsége szkriptet igényel, vagy nem fog bevételt generálni.

Győződjön meg róla, hogy minden weblapja valóban címet tartalmaz, és győződjön meg róla, hogy leíró jellegűek. Meglepő számú weblapot neveznek "névtelen dokumentumnak" vagy "új dokumentumnak". Ez nemcsak megtagadja a látogatóknak egy hasznos információt, hogy emlékezzen a webhelyére, hanem feltétlenül megsemmisíti a SEO-t, mivel a keresőmotorok súlyosan oldalcímeket helyeznek el az oldalak rangsorolásakor.

A látogatók élvezhetik az Ön weboldalát, ha könnyen navigálhatnak. A webhelyén található linkeket jól láthatóan és könnyen navigálhatóvá kell tenni. A navigációs menü segít abban is, hogy a látogatók pontosan megtalálják azt, amit keresnek. Győződjön meg róla, hogy minden oldalon megtalálhatóak az összes főoldalra, például az otthoni és a kapcsolati oldalra mutató linkek.

Kerülje az oldalelemek tömörítését. Az oldal minden egyes részének természetesen el kell különülnie egymástól, mivel ez egyértelművé teszi az egyes szakaszok célját. A szakaszok megkülönböztetésének legegyszerűbb módja a DIV-ek használata, de vannak más módok is, beleértve az abszolút pozícionálást (nem ajánlott), a CSS margóparancsot és az úszókat.



Tesztelje webhelyét, hogy megtudja, hogy a fő fordítási szolgáltatások megfelelően működnek-e a webhely fordítása során. Egyes webhelyek számos nemzetközi látogatót kapnak, és ezek a látogatók néha olyan szolgáltatásokat használnak, mint a BabelFish és a Google Translate, hogy lefordítsák a szöveget nyelvükre. Bizonyos webdesign-problémák, különösen a rossz kiszolgálóoldali kód, megszakíthatják ezeket a szolgáltatásokat.

Bárhol jelenik meg az Ön logója a webhelyén, egy kiegészítő szlogenet vagy címkét kell kísérnie. Ideális esetben ez a címkéknek fülbemászónak és informatívnak kell lenniük, és tartalmaznia kell néhány alapvető összefoglalót webhelyének vagy termékkínálatának céljáról. A logó és a tagline kombinációja minden oldalon megjelenik a kohézió érzése érdekében.

Szerezzen visszajelzést a látogatóktól. Ez olyan mechanizmust biztosít Önnek, ahol a látogatók tudhatják, ha valami sérült, nem működik olyan jól, mintha zavaros lenne. A negatív és pozitív visszajelzések hasznosak a webhely fejlesztésében.

Az egyik dolog, amit mindig figyelembe kell venned, amikor a web designra gondolsz, a legújabb technológia, ami ma van. Ahogy a technológia fejlődik az interneten, győződjön meg róla, hogy mindig naprakész-e azzal, ami változik, hogy jobban megértsük, hogyan működik a web.

Nyilvánvaló, hogy a webes tervezés kritikus fontosságú az üzleti sikeréhez. Ha a weblapod helyes, állj a fej és a váll fölött a tömeg felett. Nem szabad azonban elfelejtenie az alapokat. Győződjön meg róla, hogy használja az itt megosztott tanácsokat egy olyan weboldal létrehozásához, amely hatékony lesz az Ön igényeinek és a látogatók igényeinek.