Hogyan kell megfelelően kezelni a vízvezeték hibákat

Most sokkal jobban fel kell készülnie, ha vízvezeték-szerelésről van szó. Ha úgy gondoltad, hogy készen állsz, akkor most szakértőnek kell lenned! A kapott tippeknek tanácsot kellett adniuk, amelyek segíthetnek a saját vízvezeték-karbantartásában és rögzítésében.

Hogyan kell megfelelően kezelni a vízvezeték hibákat


Ezt megtette. Készen áll arra, hogy kezelje otthoni vízvezeték-karbantartását és javítását. Milyen tökéletes időzítés! Valószínűleg rengeteg kérdés merül fel arról, hogyan kell elkezdeni és mit kell tennie, de ne félj, ez a cikk segíthet. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, amelyek segítenek a vízvezeték-törekvések elkezdésében.

Ne hagyja, hogy a ház hőmérséklete a fagyás alá csökkenjen, és győződjön meg róla, hogy a külsõ elemeket érintõen szigetelje a fagyasztott csövek megakadályozását. A vízvezeték akkor fagyhat, ha a körülötte lévő levegő 32 fok alatt van. Ha a csövek befagynak, a legjobb forgatókönyv magában foglalná a csövek olvadásáig eltelt időt és a lefagyott vizet. Ezek azonban felrobbanhatnak, ami óriási rendetlenséget és javítási számlát okoz.

Annak érdekében, hogy a csövek ne fagyjanak meg, ajánlatos a légtelenítő nyílásokat, repedéseket és bejárati ajtókat lezárni. Annak érdekében, hogy a hő és a hideg legyen, próbálja ki a szigetelést vagy a tömítést. Ha szivárgás következik be, akkor tegye azt a pontot, hogy emlékeztesse mindenkit, ahol a fő áramkör-megszakító így azonnal leállítható.

Ne tegye a főzőolajokat, zsírt vagy zsírt a lefolyóba. Ezek a zsírok a csövekben megszilárdulást okoznak. A zsírok megfelelő ártalmatlanításához tegye azokat egy tálba, amely fedéllel rendelkezik. Amint kemény lesz, dobja azt a szemétbe vagy a komposzt tálcába.

Ellenőrizze, hogy a WC-k mennyire öblítenek. Ha a fogantyút le kell játszani, hogy folyamatosan tartsa a vizet, vagy ha az öblítéshez többször is meg kell tartani, szükség lehet a tartály néhány részének ki- kapcsolására. Ez nem drága, és segíthet csökkenteni a havi vízszámláját. Ez azt is jelentheti, hogy elkerüljük az öblítő rendszer zavarba ejtését, amikor meglátogatja a látogatókat!

Nem mindig szükséges vízvezeték-szerelőt hívni, ha a vízvezetékben sérült csőszakasz van. A helyi hardverboltban megvásárolhatók javítócsomagok, amelyek kiválóak a szivárgások javításában. Ha van egy kis szivárgásod, dörzsölhetsz egy összetevőt a lyukon, vagy megrepedhet a csőben, hogy lezárja. Az epoxi paszta is kiváló megoldás a szivárgó csövek számára. Győződjön meg róla, hogy az epoxi felhordása előtt kapcsolja ki a vizet és teljesen szárítsa meg a csövet.

Mielőtt bármilyen projektet megkezdené, megtudja, hogy a helyi vízvezeték-kódok vannak. A vízvezeték-kódok nagymértékben eltérhetnek a területektől, és nem akarja, hogy a kódok ellenálljanak. Látogasson el a helyi épületrészlegbe, hogy megtudja, milyen információkat szeretne, vagy béreljen egy vízvezeték-szerelőt egy napra, hogy segítse a terveket és tanácsokat adni.

Ügyeljen arra, hogy rendszeresen tisztítsa meg a szárítóban lévő szöszcsapdát. Ezzel az egyszerű feladattal megkerülheti a sok bajt. beleértve a tüzek megelőzését. Ellenőrizze a szöszcsapdát a lyukakon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szösz nem megy a vízvezetékrendszerébe.

Az aerátor tisztítása eltávolíthatja az üledék felhalmozódását, ami alacsony víznyomást okoz. Távolítsa el a levegőztetőt, majd szedje szét, hogy ecsettel mártott kefével tisztítsa. Ezután egyszerűen öblítse le és helyezze vissza az aerátot. Az aerátorokban lévő akadályok eltávolítása javítja a víznyomást.

Most sokkal jobban fel kell készülnie, ha vízvezeték-szerelésről van szó. Ha úgy gondoltad, hogy készen állsz, akkor most szakértőnek kell lenned! A kapott tippeknek tanácsot kellett adniuk, amelyek segíthetnek a saját vízvezeték-karbantartásában és rögzítésében.

Tudjon meg mindent a vásárlásról és az új gumi-ról Ezekkel a tippekkel

Egy kicsit megtanultad a vásárlásról, amit korábban nem tudtál? Segíteni fog a folyamat megismerése, tippek arról, hogyan lehet az Ön és a múltban hibásan vásárolni az akkumulátor és a téli gumi vásárlását. Ez segít abban, hogy az Ön és az új gumi vásárlása nagyszerű legyen.

Tudjon meg mindent a vásárlásról és az új gumi-ról Ezekkel a tippekkel


Tudtad, hogy évente több száz dollárt takaríthat meg, csak vásárlás és vásárlás közben? Tudatában van annak, hogy vannak helyes módszerek a dolgok megtételére és a rossz utakra? A legjobb tanácsok követése az akkumulátor és a téli gumi vásárlás során pénzt takaríthat meg, megvédheti az identitását, és megkönnyítheti, hogy megtalálják, amit keres. További információért olvassa el.

Soha ne próbálja meg közvetlenül egy linkről vásárolni, amit valaki küldött egy e-mailben, hacsak nem egy széles körben ismert és tiszteletben tartott webhely, mint az Amazon.com. Túl sok fogyasztó csalogat a csalásokon keresztül a megkérdőjelezhető e-mailekben. Látogasson el az e-mailben megadott webhely URL-jére, ahelyett, hogy maga a linkre kattintana.

Ha vásárolni szeretnél az aktív és téli gumi-t, győződjön meg róla, hogy csak biztonságos webhelyeken vásárol. Nézze meg a webhely URL-jét, és megjelenítse a "https" -et? a szokásos "http" helyett? az elején. Mindig legyen naprakész másolata a számítógépen futó anti-vírusról. Ez biztosítja, hogy biztonságos vásárlási élményben részesüljön.

Ha aggódik, hogy egy bevásárlóhely jogszerű-e vagy sem, végezzen némi kutatást. Az internet nagyszerű módja annak, hogy megtudja, mások tapasztalataival különböző helyszíneken. Ha mások véleménye ígéretesnek tűnik, fontolja meg egy kis elsőrendű megrendelését. Ez lehetővé teszi, hogy tesztelje az ügyfélszolgálatot, a hajózást és a cég érzését anélkül, hogy sok pénzt kockáztatna.

Soha ne adja ki a társadalombiztosítási számát egy akciós és téli gumi kereskedőnek. Ez a szám nem szükséges az akciós és téli gumi megrendeléséhez. Egy szociális és téli gumi áruház tárolása a társadalombiztosítási számukkal segíthet nekik személyes és személyes adatait felhasználni, hogy ellopják az Ön személyazonosságát. Annak megakadályozása érdekében, hogy az akkumulátor és a téli gumi áruház webhelyén járjon el, és hogy ezt elvárja, ne vásároljon tőlük semmit, és ne vásároljon máshol.

Ahhoz, hogy megvédje magát hitelkártyával, vásárláskor és vásárlás közben. A szövetségi kormány törvényeket hozott a fogyasztók védelme érdekében csalás esetén. A fogyasztó felelőssége csupán 50,00 dollár, mint a betéti kártyák, ahol a teljes egyenleget internetes hackerek vonhatják vissza.

Ismerje meg az akkumulátor és a téli gumi áruház visszatérési politikáját. Ha azt szeretné, hogy vásároljon egy olyan elemen, amelyet vissza szeretne térni, győződjön meg róla, hogy megtudja, hogy az elem visszaküldése egy opció. Néha, amikor vásárolok az akciós és téli gumi-t, az elemeket nem lehet visszaküldeni, és nem akarsz elakadni egy nem kívánt termékkel.

Keressen kuponokat a termék megvásárlása előtt. A legtöbb akciós és téli gumi üzletben mindig vannak promóciós ajánlatok. Ha nem talál semmilyen információt az akciós és téli gumi áruház aktuális ajánlatairól, keressen más oldalakon. Az ügyfelek néha megosztják a kuponkódjaikat az üzenőfalon vagy a blogok összekapcsolásán.

Egy kicsit megtanultad a vásárlásról, amit korábban nem tudtál? Segíteni fog a folyamat megismerése, tippek arról, hogyan lehet az Ön és a múltban hibásan vásárolni az akkumulátor és a téli gumi vásárlását. Ez segít abban, hogy az Ön és az új gumi vásárlása nagyszerű legyen.

Solid Advice For Cleaning Carpets That Anyone Can Use

If you utilize the tips given you in this article, you will have a much better chance now of finding the right carpet cleaning service for your needs. No one wants to make such a substantial investment, only to find out they have been railroaded and must come up with even more money as a solution. You want things done right the first time.

Solid Advice For Cleaning Carpets That Anyone Can Use


If you want to hire the right carpet cleaning service, you must make sure that you know what all is involved. In order to have your carpets cleaned correctly, you need the right carpet cleaning company inside your home. Read on to find out more about how to find the right company.

If you are feeling overwhelmed by the number of different carpet cleaning companies in your area, look to the Internet for some guidance. Look up the names of a few companies that you are interested in, and see what kind of information you can find. Former customer reviews can be extremely helpful.

Do not believe everything that you read about carpet cleaning. Many companies offer great deals in their ads, but you are not getting what you expect in most cases. Be sure to ask hard questions before you have them come to service you. Chances are those prices are just to use water.

Refrain from using too much heat when you are cleaning your carpet. Heat can ruin the quality of your carpet, especially if the material is delicate or there are a lot of colors in your pattern. When trying to clean a heavy stain in the carpet, this can particularly be a problem.

You should always find out if your carpet cleaning company offers a money back guarantee. This is very useful since you may not always be satisfied with the job that was done. Most companies that offer this type of policy work harder because they do not want to end up giving out multiple refunds.

If your carpet requires deep-cleaning, it is best to choose a professional cleaning company. Many people think that just because they can buy a ton of carpet cleaning products at the store that they can effectively clean everything on their carpet. This isn't true. CRI-certified cleaning technicians have the best carpet cleaning training and products to help your carpet look like new.

When hiring your carpet cleaning company, ask about any extra charges. Many companies offer cleaning of a few rooms for a base price, but there are many extras that are not included in that price. Things like high traffic areas, excessive staining, areas with stairs and even special types of carpets might cost you extra. Avoid surprises by finding out about these things in advance.

Ask the carpet cleaning company if they vacuum before they start the cleaning process. There is a huge difference in the outcome of the job depending on this factor. If they tell you that they don't, you should call someone else. You want the job to get done as effectively as possible.

Ask the cleaning company, whether or not their employees undergo routine training. Good businesses will have procedures in place to ensure that their technicians continue getting the education they need to excel at the business. If a company can't or won't answer this question, that should be a huge warning sign to you.

Ask what type of cleaning products the company uses. In this case, you want to determine whether or not the business has "Seal of Approval" equipment. These products have been shown to clean carpets well without damaging them. Therefore, you can feel a little better about allowing the company to work in your home if you know they are using safe products while there.

Every company will offer a variety of methods for cleaning your carpet, but not every firm offers the same options. One such method is the use of a dry foam, applying foam to the carpet with a brush, then having a wet vacuum suck it up. Certain carpet fibers require this method.

Do your research on the carpet cleaning process before having someone come to your home to clean them. Doing this ensures that you will be better understand what the professional is doing. If you find they missed an important step, do not be afraid to speak up and tell them so.

Pouring water over stains will make them appear lighter, but it will also cause them to sink deeper into the carpet. The best thing to do is to blot the stain and scrub it with some water and vinegar or with a cleaning product. You should pour water on your carpet only to rinse out the cleaning products.

Remember, simply because you saw an advertisement for a cleaning company that quoted one particular fee, that doesn't mean that you will get that deal. Call the company first and discuss pricing. They may have "fine print" built into their offer, and your home might not qualify for the low rate. Always know what you are getting into.

Never rub an area that is affected by dirt or a spill. Blotting with an absorbent cloth will lift stains while rubbing will only make stains spread. You should try blotting any spills. When dealing with dirt and mud, aim to work under the debris to avoid a larger problem.

The people who work for the carpet cleaning company you hire need to be professional and clean. Make sure that the company you hire does not sub-contract jobs out to other companies. You want the company you hire to hire its own employees. These employees need to have background checks and drug tests administered by the company that you employ.

If you utilize the tips given you in this article, you will have a much better chance now of finding the right carpet cleaning service for your needs. No one wants to make such a substantial investment, only to find out they have been railroaded and must come up with even more money as a solution. You want things done right the first time.

Check Out This Great Article About Carpet Cleaning!

As you have just read, you need to understand the deeper side of carpet cleaning. This article has helped you gather some great insider information on this business topic. Apply all that you have just learned and keep the information in mind to ensure a world filled with clean carpets!

Check Out This Great Article About Carpet Cleaning!


Carpet cleaning is a business venture that many people like to partake in. There are many things that you need to understand about carpet cleaning on the whole. Instead of wildly guessing, keep reading this article for some information on how to hire a carpet cleaner and some of the things you should look for in one!

Companies that do carpet cleaning normally charge by the square foot. In order to make sure that you are not paying any more than you should, measure the area you plan to have cleaned ahead of time. If the figure quoted is much higher than you expected, you are probably dealing with a shady company.

Have your carpets cleaned as often as you can. The longer that you wait inbetween cleanings the harder it will be to remove all of the dirt that has built up. You should aim to have your carpets cleaned about four times a year for the best results each time.

Always try out a new carpet cleaning solution in an inconspicuous spot first to make sure it is going to work well with your carpet. Don't skip this step as some solutions cause permanent staining. It just takes a few moments to test and it could save you a great deal of money and time.

You need to make sure your carpet can withstand the carpet cleaner's chemicals and machinery. Therefore, a carpet-cleaning company should test a small portion of your carpet a full 24 hours prior to cleaning the entire carpet. In general, a rug that was created from wool or silk is particularly vulnerable. Contact a carpet cleaning business if you don't know how to get your carpet clean.

You should not leave your carpet damp after cleaning it to prevent bad odors from coming back. You could use a blow dryer or a fan to quickly dry the area you just cleaned, or open the windows if the weather is warm enough. Make sure the carpet is completely dry before closing the windows or turning the fans off.

Ask any company that you contact about carpet cleaning if they have special chemicals for your high traffic areas. In most cases your carpet will be quite clean in every area other than these, so you will likely only need the powerful stuff to be used here. If they do not have such a service you should consider using a different company.

A carpet cleaning company you're looking to hire should have state-of-the-art equipment. A good company will at least have a procedure for cleaning that consists of 6 steps. The steps should involve vacuuming the carpet, pre-treatment, pre-grooming, steam cleaning, post-spot cleaning and a speed drying process. Any less than that, you can question the quality of work.

Check the Internet for coupons offered by a carpet cleaning company. Carpet cleaning can get very pricy, so you can use all of the savings you can get. Many companies offer first-time customers coupon online and sometimes, even in local newspapers. Tell the company you have a coupon before giving payments.

Be very careful if you use a coupon from a carpet cleaning company that you receive in the mail. They will often list extremely low prices to get the work, but when they actually come, they will hit you with hidden charges to clean the home. Extras they will try to tack on at additional cost include spot treatment, heavy traffic areas and hallways.

It can be expensive to replace the carpeting in your home. If the carpet is beginning to look like it has seen better days, you might want to try having it professionally cleaned first. Professional carpet cleaning companies specialize in deep cleaning your carpet, to help give it that new appearance again.

When you are considering hiring a carpet cleaning company, you must ask about the types of solvents and chemicals they will be using. Some companies are much more environmentally aware than others, so try and find one that is also a green option. It may not seem like a big difference, however when many people make the same choice, the result can be huge.

Find out if the carpet cleaning company offers any additional services that you may be interested in. Many carpet cleaning companies also clean upholstery, drapes and may offer other services you desire. If you need these services, the price could be lower if they perform them while they are out cleaning your carpet.

When choosing between local companies, there is one very important question to ask: do they offer any sort of guarantee? If not, you should seek out a company which does. If they don't have enough faith in their own services to guarantee their work, why should you trust them at all?

Hire a carpet cleaner for one room. Instead of getting a carpet cleaner to clean the entire house, start with one space. That way, you will spend less money. You will also get to see what their work looks like. If they do welll, you can hire them again to clean your other carpets.

As you have just read, you need to understand the deeper side of carpet cleaning. This article has helped you gather some great insider information on this business topic. Apply all that you have just learned and keep the information in mind to ensure a world filled with clean carpets!

Tippek a legjobb autó megvásárlásához az Ön személyes igényeihez

Az új autó vásárlásakor fontos tényezőknek kell lenniük a kilométer és az üzemanyag-fogyasztás. Az üzemanyag-hatékony autó az elején többet árulhat, de sok pénzt takarít meg az autó élettartama alatt. Ne felejtsük el ezt, miközben költségvetést építesz.

Tippek a legjobb autó megvásárlásához az Ön személyes igényeihez


Szörnyű tapasztalatokat szereztél egy új vagy használt jármű megvásárlásakor? Lehet, hogy ez az oka annak, hogy az emberek eladják ezeket a járműveket, és azt a vágyukat, hogy minél nagyobb nyereséget szerezzenek. A legfontosabb az, hogy felismerjük, hogy a kereskedő nem az Ön oldalán van; meg kell figyelnie a saját érdekeit. Olvassa el az olvasást, hogy megtanuljon néhány nagyszerű tippet és tanácsot, hogy az autó-vásárlási élmény sokkal kellemesebb legyen.

Győződjön meg róla, hogy órákon keresztül beléphet a kereskedésbe, amikor autót vásárol. Ha megpróbálod rohanni a folyamatot, kihagyhatod a nagyszerű ajánlatokat, és lehetőséged van megtalálni a tökéletes járművet. Ehhez félretenni kell az egész délutánt. Ha nagyon rövid időn belül van, ne félj elhagyni és visszatérni egy másik napra.

Ha új autót vásárol, nézze meg a járműveket az interneten, mielőtt elindulna a kereskedőhöz. Ha az embereknek rossz tapasztalataik vannak a vásárolni kívánt autóval kapcsolatban, akkor érdemes egy másikat választani. A legtöbb új autóhitel 6 évig tart, és nem akarja az autóval kapcsolatos problémákat ebben az időkeretben.

Hozd magával valakit, ha nem gondolod, hogy ellenáll az eladási nyomásnak. Kérdezz meg egy szeretett embert, hogy segítsen abban, hogy erős maradjon. Mielőtt elkezdené a kereskedést, beszéljen barátaival vagy családtagjaival a költségvetéséről és az igényeiről.

Ha gyakran használja az autót, fontos, hogy megkérdezze a kereskedőt az autó gumiabroncsairól. Ismerje meg a gumiabroncsok méretét és azt, hogy mennyit cserélne. Ez egy nagy dolog, mert bizonyos fáradt költségek jelentős összeget cserélnek.

Ha teljesen szerelmes vagy egy bizonyos színre vagy belső felületre, ne érjen kevesebbre. Bár a kívánt jármű nem feltétlenül raktáron van a helyi márkaszervizben, kérdezze meg őket, hogy megkapják-e az Ön számára. A legtöbb márkakereskedés más kereskedőkkel áll kapcsolatban, és a járműveket oda-vissza forgalmazza. Ne feledje azonban, hogy a kereskedelem egyes költségeinek fedezésére egy kicsit többet fizethet.

Még mielőtt egy márkakereskedésbe kerülne, bizonyos számú számod van a fejedben. Költségkeretének tartalmaznia kell a teljes összeget és a megengedett fizetési összeget. Ezzel az információval együtt az autó piaci értékével biztosíthatja a zökkenőmentes vásárlási élményt.

Ha vásárol egy autót, ne essen az eladónak, hogy meg kell tennie a megállapodást, hogy megkapja a különleges árat. Ehelyett mondja el az eladónak, hogy valamit enni fog, és egy óra múlva visszatér. Ez lehetővé teszi, hogy az érzelmi kötődésed idővel csökkentsék a lehető legjobb feltételeket és árat.

Az új autó vásárlásakor fontos tényezőknek kell lenniük a kilométer és az üzemanyag-fogyasztás. Az üzemanyag-hatékony autó az elején többet árulhat, de sok pénzt takarít meg az autó élettartama alatt. Ne felejtsük el ezt, miközben költségvetést építesz.

Nézze meg az összes finom nyomtatást a finanszírozási papírjain. Csak azért, mert a havi fizetésed alacsonyabb, nem jelenti azt, hogy kevesebb autót kapsz. Ez csak egy módja annak, hogy megvásárolja az autót az eredeti árért, így az értékesítő megtarthatja a teljes jutalékot, amit keresni kívánt.

Nem kell többé rendezni az üzletet, amelyet a kereskedésnél bemutat. Ez az üzlet biztosan nem lesz a legjobb. Meg kell tárgyalni a saját nevében, hogy a legjobb üzletet vezesse. Tegye meg helyesen a cikk stratégiáinak felhasználásával.

Szerezd meg autódat kevesebbért ezekkel a tippekkel

Üljön le és írjon fel egy listát arról, amit egy járműben szeretne. El kell különíteni a szükséges dolgokat és a kívánt dolgokat. Ha talál egy olyan autót, amely megfelel az összes igényének, ne habozzon, mert nincs minden olyan dolog, amire szüksége van.

Szerezd meg autódat kevesebbért ezekkel a tippekkelHa autóval vásárolsz, sok van, amit tudnod kell. Sok autókereskedő van odakint arra, hogy mindent megtesz, hogy eladja az autóit, de lehet, hogy nem a megfelelő gondozás. Nézd meg ezeket az autós vásárlási tippeket, hogy jobban megértsd, mit kell gondolnod.

A tárgyalóasztalnál ülve tartsa meg az időt, hogy megbeszélje az autó árát, mielőtt beszélne a kereskedéséről. Ezzel mindkét járművön a legjobb árat érheti el. Ehhez hatékonyan ne beszéljünk a kereskedésekről, amíg nem sikerült az új jármű árán elszámolni.

Soha ne fizessen az autó matrica ára. Ez a szám nem tükrözi pontosan azt, hogy az egyes kereskedők mit tudnak Öntől kapni. Ha nem jó a tárgyalásokon, hozza magával valakit. Csinálj egy kis kutatást a keresett gépjármű típusának piaci értékéről. Akkor tudni fogod, hogy jó üzletet szereztél.

Mint család és barátok a véleményekért. Elégedettek vásárlásaikkal? Érzik magukat a vásárló megbánásából, és azt kívánják, hogy más irányba mentek? Hallottak-e más járművekről, amelyek jobbak lehetnek? Mindig keresse az információkat, mielőtt a kereskedésbe lépne.

Mielőtt vásárolna egy autót, vegye figyelembe a biztosítási költségeket. Ha finanszírozza az autót, akkor valószínűleg átfogó fedezetre lesz szüksége a felelősség védelme mellett. Egyes autók sokkal többet vásárolnak, mint mások. Kerülje a meglepetéseket, ha megkérdezi a biztosítót, hogy tegyen ajánlatot, mielőtt bármilyen papírmunkát aláírna.

Ha már tudja, mennyit kell költenie, megtudja, hogy milyen autók vannak ezen a területen. Ismerje meg magát az autót, a mérföldet gallononként, az ajtók számát, a csomagtérterületet, a vezetői véleményeket, a biztonsági feljegyzéseket és azt, hogy milyen gyakran kell javítania átlagosan. Adjon meg mindegyik besorolást, és menjen a lista tetején lévő személyekre.

A vásárlás előtt ellenőrizze a jármű általános fogyasztói értékelését. A fogyasztói jelentések nagyszerű dolog az, hogy könnyen mentheti magát a rossz beszerzésből. Ezek a jelentések megmondhatják, hogy mennyit kell várni a javításokra, és mennyi ideig tart a jármű átlagosan.

Üljön le és írjon fel egy listát arról, amit egy járműben szeretne. El kell különíteni a szükséges dolgokat és a kívánt dolgokat. Ha talál egy olyan autót, amely megfelel az összes igényének, ne habozzon, mert nincs minden olyan dolog, amire szüksége van.

Ne vásároljon egy használt autót anélkül, hogy kutatást végezne. Az internet hasznos eszközökkel rendelkezik az autó értékéről. Ismerje meg az autó értékét a KBB vagy a NADA könyvéből. Ha a kereskedő megpróbálja eladni egy autót nagyobb áron, mint a két forrás, azt mondják, hogy érdemes, majd sétáljon el.

Ha rendkívül érdeklődik egy járművel, töltsön el időt az ellenőrzés során. Keresse meg a külső karcolásokat és horpadásokat az autóban. Szintén keresse meg a belső térben a foltokat vagy a könnyeket. Ne feledje, hogy a tiéd, ha megvásárolja. Ez magában foglalja a vele együtt járó minden tökéletlenséget is.

Egy autó megvásárlása valami, amire szükséged van. Sok pénzt költenek, és szükségük van rájuk, hogy sok dolgot csináljanak. Ezért kell használnia az itt felsorolt ​​tippeket, hogy segítsen kitalálni, hogy melyik a legjobb autó az Ön számára.