Sikeres a webdesign használata a tippek használatával

A jó web design fontos a jó online üzlet fenntartásához. Ha hatalmas versenyelőnyt jelenthet. Nem mindenki érti, hogy mi történik a megfelelő webdesignban, így ezek a tippek segítenek. Az alábbiakban néhány ötletet kell szem előtt tartani, amikor web design-ot vesz igénybe.

Sikeres a webdesign használata a tippek használatávalA jó web design fontos a jó online üzlet fenntartásához. Ha hatalmas versenyelőnyt jelenthet. Nem mindenki érti, hogy mi történik a megfelelő webdesignban, így ezek a tippek segítenek. Az alábbiakban néhány ötletet kell szem előtt tartani, amikor web design-ot vesz igénybe.

Győződjön meg róla, hogy a webhely átadja a NoScript tesztet. A Firefox számára elérhető NoScript kiterjesztés segítségével megnézheti, hogy a webhely még mindig olvasható-e. Szükséges, hogy átadja azt, hogy eladja az internetes elemeket vagy szolgáltatásokat, mivel ezeknek a funkcióknak a többsége szkriptet igényel, vagy nem fog bevételt generálni.

Győződjön meg róla, hogy minden weblapja valóban címet tartalmaz, és győződjön meg róla, hogy leíró jellegűek. Meglepő számú weblapot neveznek "névtelen dokumentumnak" vagy "új dokumentumnak". Ez nemcsak megtagadja a látogatóknak egy hasznos információt, hogy emlékezzen a webhelyére, hanem feltétlenül megsemmisíti a SEO-t, mivel a keresőmotorok súlyosan oldalcímeket helyeznek el az oldalak rangsorolásakor.

A látogatók élvezhetik az Ön weboldalát, ha könnyen navigálhatnak. A webhelyén található linkeket jól láthatóan és könnyen navigálhatóvá kell tenni. A navigációs menü segít abban is, hogy a látogatók pontosan megtalálják azt, amit keresnek. Győződjön meg róla, hogy minden oldalon megtalálhatóak az összes főoldalra, például az otthoni és a kapcsolati oldalra mutató linkek.

Kerülje az oldalelemek tömörítését. Az oldal minden egyes részének természetesen el kell különülnie egymástól, mivel ez egyértelművé teszi az egyes szakaszok célját. A szakaszok megkülönböztetésének legegyszerűbb módja a DIV-ek használata, de vannak más módok is, beleértve az abszolút pozícionálást (nem ajánlott), a CSS margóparancsot és az úszókat.Tesztelje webhelyét, hogy megtudja, hogy a fő fordítási szolgáltatások megfelelően működnek-e a webhely fordítása során. Egyes webhelyek számos nemzetközi látogatót kapnak, és ezek a látogatók néha olyan szolgáltatásokat használnak, mint a BabelFish és a Google Translate, hogy lefordítsák a szöveget nyelvükre. Bizonyos webdesign-problémák, különösen a rossz kiszolgálóoldali kód, megszakíthatják ezeket a szolgáltatásokat.

Bárhol jelenik meg az Ön logója a webhelyén, egy kiegészítő szlogenet vagy címkét kell kísérnie. Ideális esetben ez a címkéknek fülbemászónak és informatívnak kell lenniük, és tartalmaznia kell néhány alapvető összefoglalót webhelyének vagy termékkínálatának céljáról. A logó és a tagline kombinációja minden oldalon megjelenik a kohézió érzése érdekében.

Szerezzen visszajelzést a látogatóktól. Ez olyan mechanizmust biztosít Önnek, ahol a látogatók tudhatják, ha valami sérült, nem működik olyan jól, mintha zavaros lenne. A negatív és pozitív visszajelzések hasznosak a webhely fejlesztésében.

Az egyik dolog, amit mindig figyelembe kell venned, amikor a web designra gondolsz, a legújabb technológia, ami ma van. Ahogy a technológia fejlődik az interneten, győződjön meg róla, hogy mindig naprakész-e azzal, ami változik, hogy jobban megértsük, hogyan működik a web.

Nyilvánvaló, hogy a webes tervezés kritikus fontosságú az üzleti sikeréhez. Ha a weblapod helyes, állj a fej és a váll fölött a tömeg felett. Nem szabad azonban elfelejtenie az alapokat. Győződjön meg róla, hogy használja az itt megosztott tanácsokat egy olyan weboldal létrehozásához, amely hatékony lesz az Ön igényeinek és a látogatók igényeinek.

Ajánló
Kommentek
  1. Én